.

Kieli:

 


 

menu1Galleriamenu8Kehystämö menu2Palvelutmenu3 Taiteilijat menu4 Vuokraaminen menu5Taidekoulu menu6Taidetarvikekauppa menu7Yhteystiedot
pl
 

Kehykset

Hopeinen Sivellin-galleriassa voitte ostaa kauniit kehykset teidän taulullenne. Voitte kehystää sekä öljymaalauksen, akvarellin, pastellityön että grafiikan (paspartu ja lasi päälle). Taiteilijat voivat valita teille tauluun sopivan kehyslistan, ja ammattitaitoiset mestarit tekevät teille hienot kehykset. Hinnat ovat keskitasoa alempia. Kehysten malleja voi katsoa meidän nettisivuiltamme kohdasta "palvelut". Tavallisten kehysten hinnat ovat noin 23eur (koko 30x40). Tervetuloa!


Taidetarvikekauppa

Kehys
Kivikoru
ikonimaalaustarvikkeet
ikonilaudat, pigmentit, ikonipenssellit, suurennuslasit jne.
Ikonilaudat voi joko ostaa valmiina, tai tilata erikokoisia.
korkealaatuisia pensseleita, paperia jne
korkealaatuisia pensseleita
maalauskankaita
CanvasesTulostuspalvelut

Meilla voitte tulostaa kuvia. Jos teillä on tärkeitä vanhoja tai uusia valokuvia ja haluatte tehdä niistä kopion, poistaa vauriot tai muokata valokuvaa (lisätä tai poistaa kohteet valokuvasta) voitte tuoda ne meille. Taiteilijat tekevät kopion, muokkaavat kuvan tietokoneessa, ja voivat tulostaa pienen tai ison koon valokuvia. Lisäksi voimme tulostaa kuvia kankaalle, ja voitte heti valita sopivan kehyksen, jonka tekevät ammattitaitoiset mestarit. Voitte tilata kutsukortteja tai kiitoskortteja, tai tilata valokuvan paperille tai kankaalle taulusta tai mistä vaan.

ikonimaalaustarvikkeet:ikonilaudat, pigmentit, ikonipenssellit, suurennuslasit jne.
Ikonilaudat voi joko ostaa valmiina, tai tilata erikokoisia.
korkealaatuisia pensseleita, paperia jne
korkealaatuisia pensseleita
maalauskankaita


 

 1


 

 

 credit

. .