.

Kieli:menu1Galleriamenu8Kehystämö menu2Palvelutmenu3 Taiteilijat menu4 Vuokraaminen menu5Taidekoulu menu6Taidetarvikekauppa menu7Yhteystiedot
pl
  

 

 

.Tilaa taulu

Hopeinen Sivellin-galleriassa ammattitaitoiset taiteilijat Viktor Markelov ja Elena Kor maalaavat teille muotokuvan, maiseman, kukka-asetelman, lemmikkieläimen muotokuvan, kopion jne. Työ on nopeaa, laadukasta, ja hinta on edullinen. Taulu on hyva lahja ystaville ja sukulaisille. Taulu voi olla tehty eri tekniikkaa kayttäen: öljy, akvarelli, pastelli jne. Hinta alkaen 100 eur. Mestari voi tehdä seinämaalauksia teidän toimistoonne, kahvilanne jne., ja lisäksi tehda kauniin lasimaalauksen, joka tekee teidän ovestanne tai ikkunastanne taideteoksen. Lisäksi voitte tilata sisustuksen koristemaalaukset. Esim. "Saslikki" ravintolan seinissä on hienoja kullanvärisiä koristemaalauksia. Kahvilassa "Samovaari" Sofiankadulla seinät ja ikkunalaudat on maalattu niini-tekniikassa.

Tilaa tai kysy lisätietoja:
puh. 044 2660413
email: sv.galleria@gmail.com
Tulevat näyttelyt

Menneet näyttelytGalleriassamme on nyt esillä mahtavan taiteilijan mahtava näyttely: Antti Huovisen muotokuvanäyttely Nimellä "täällä vaan ihmisiä kutsutaan". Huovinen on todellinen muotokuvataiteilija, hän saa esiin ihmisen aidon olemuksen. Avajaisissa oli lämmin tunnelma ja paljon ihmisiä. Näyttely on esillä Galleria Hopeisessa Siveltimessä 3. marraskuuta asti. Tervetuloa tutustumaan!
Galleria sijaitsee Helsingin keskustassa lähellä Kampin metroasemaa, osoitteessa:

Runeberginkatu 17. Avoinna su-to klo 12-18.
040 816 4856
044 5152 444


credit